Magic Magasin - Aktuelt (2024)

Hva er egentlig lykke? Er DU lykkelig?

Det finnes ingen enkel oppskrift på hvordan du kan bli lykkelig, men her gir vi deg noen råd og tips på veien. Å jakte på lykke kan gjøre deg glad, og under denne jakten vil du finne ut hva som er viktigst i ditt liv. Lykke er en følelse som kan være kortvarig eller langvarig. Fokuser på ting du selv kan påvirke, og distanser deg fra negativitet som stjeler energi fra deg.

Les mer..

Månen i hvert stjernetegn

Vi ser ofte opp på månen i beundring, glede eller bekymring. Når vi blir født fryses planetene på stjernehimmelen og speiles ned i en sirkel som vi kaller horoskopet. Det betyr at når du ble født er månen i et av de tolv stjernetegnene. Månetegnet ditt trenger ikke nødvendigvis være det samme som stjernetegnet ditt.

Les mer..

Vet du at krystaller både kan være helbredende, og til glede og beskyttelse?

Krystaller har fascinert menneskeheten i århundrer. Ikke bare for deres skjønnhet, men også for deres egenskaper.

Les mer..

Slik beregner du ditt personlige tall for 2024

Numerologi er studiet av tallenes symbolske betydning. Bruk av numerologi kan tilby fascinerende innsikt i våre liv og vår fremtid. Jeg forteller deg hvordan du kan beregne ditt personlige tall for 2024 og se på en kort tolkning av hvert tall.

Les mer..

Som du sår, så høster du, er fullmånens budskap.

Fullmånen lørdag 24. februar er av den litt mer spesielle typen. Ikke bare påvirker den deg under selve fullmånedagene, men konsekvensene av dine handlinger eller beslu*tninger kan bli ekstra virkningsfulle i lang tid.

Les mer..

Hvilket Runetegn er du?

Runer er et spennende hjelpemiddel som enkelte av våre klarsynte benytter seg av under en spådom. Runene forteller mye om deg som person, og om en eventuell partner.

Les mer..

Stjernetegn og Valentinsdagen

Valentinsdagen, også kalt ”Alle hjerters dag” er hvert år 14. februar. I år faller den på en onsdag. Det er ikke alltid lett å få til de store sprell i en travel arbeidsuke og hverdag. Men her kommer noen tips om hvordan du kan markere dagen, og vise at du setter pris på noen uten av det tar for mye tid og krefter eller koster en formue.

Les mer..

Søndag 11. februar er det Fastelavn og Morsdag

Fastelavn feirer vi 40 dager før påske, basert på kristelige tradisjoner siden Jesus fastet i 40 dager sammen med sine disipler. Fastelavn er egentlig en katolsk kirkefest som har slått rot i Norge og en del andre europeiske land.

Les mer..

Pluto i Vannmannen - En tid for transformasjon og innovasjon

Pluto inn i stjernetegnet Vannmannen, er en betydelig astrologisk begivenhet med mulige historiske konsekvenser og individuelle innvirkninger for hver og en.

Les mer..

Hva skjer på stjernehimmelen i 2024

Kjærligheten tar seg opp når kjærlighetsplaneten Venus kommer inn i stjernetegnet ditt. Og transformasjonsplaneten Pluto skifter tegn og Merkur kan gi krøll i nære relasjoner når den beveger seg bakover på stjernehimmelen. Og vi forteller deg hva årets beste dag er.

Les mer..

Årshoroskop for 2024

2024 er et år fylt med astrologiske hendelser som vil påvirke de tolv stjernetegnene på forskjellige måter. Dette året byr på alt fra sol- og måneformørkelser til planetariske bevegelser som vil forme våre liv, våre relasjoner og våre karrierer. Her vil du finne en detaljert guide for hvert stjernetegn, som gir deg innsikt i hva 2024 har i vente.

Les mer..

Slik påvirker Nymåne og Fullmåne, Sol- og Måneformørkelse livet ditt i 2024

Sol- og måneformørkelser river ned og rydder bort det som ikke fungerer i livet ditt, alt fra gamle utslitte mønstre til foreldede holdninger, jobben eller kjæresten/parforholdet du ikke skal ha og annet.

Les mer..

Slik åpner du Chakraene dine

Har det blitt mye julemat og god drikke, mange sene kvelder og festlige lag som har gått utover kvalitetssøvnen så kan det merkes i chakraene dine. Mest sannsynlig kan en eller flere av dem komme i ubalansen ved feiring av større høytider og andre festligheter. Forstyrrelser i hverdagsrutinene kan lett utløse ubalanse, avhengig av hvor høysensitiv du er. Andre ting som kan utløse ubalanse er blant annet sykdom og stress.Nå er tiden inne for å planlegge for det nye året og heale deg selv!

Les mer..

En magisk jul for meg

Julen er til glede for oss alle. Men av og til opplever vi endringer i livet vårt, blir alene og står litt sår tilbake når det ser ut som om hele verden går inn i juledagene med glede og forventing. Ikke fortvil, du er aldri alene.

Les mer..

Kjærlighet og magiske formler

Kjærlighet er et evig og følelsesladet tema, det kan handle om ny lykke, usikkerhet eller fortvilelse. Alle opplever vi kjærlighet en eller flere ganger i livet og alt hva det innebærer av tanker og følelser.

Les mer..

Lengselen etter oss selv

Livet har ulike faser og det sies det er en tid for alt. En av fasene som det er lite oppmerksomhet og forståelse for er fasen når barna er flyttet ut. Menn og kvinner kan da oppleve en tomhet.

Les mer..

10 måter å redusere indre uro og stress

Når livet blir for travelt, kan det bli for mye for alle og enhver. Av og til kan arbeidsbyrden, emosjonelle konflikter, dødsfall, skilsmisse, jobbskifte eller andre personlige hendelser kreve mer av oss i en allerede travel hverdag.

Les mer..

Hvordan påvirkes du av høsten?

Høsten er en tid for forandring. Trærne kler seg i glødende farger, temperaturen synker og dagene blir kortere. Og snøen kommer tidlig noen steder. Men visste du at denne årstiden også kan påvirke deg på en rekke måter? Høsten kan påvirke deg gjennom ulike faktorer som været, miljø, lys, alder, biologiske årsaker og sesongvariasjoner.

Les mer..

Kjærligheten til oss selv

Om vi ser oss rundt, så er de fleste opptatt av å leve et liv som kan vises på sosiale medier.Reise, nye ting, ny garderobe, ny bil og plutselig inntreffer Covid. Det var en tøff tid og vi alle kjente på det å ikke ha nære og kjære rundt oss.Ensomheten var til stede for mange og for mange er den det ennå.

Les mer..

Hvordan fjerne blokkeringer

Vi får alle mentale, følelsesmessige og mentale blokkeringer i ulike perioder av livet. Ofte kan følelsesmessig stress slå ut i fysiske plager. Det setter seg i kroppen som vi sier. Da må vi ta tak og gjøre noe med det. Å forstå og fjerne fysiske, mentale og følelsesmessige blokkeringer kan være en kompleks prosess, ettersom hver type blokkering har sin egen unike årsak og løsning. La oss utforske hver av dem:

Les mer..

Hvordan gi og få kjærlighet

Hvordan viser du kjærlighet? Hvilke verdier har du i kjærligheten? Hva gjør deg trygg og sikker på at dette er en person du elsker og vil dele livet ditt med? Og hvordan få den andre til å forstå og elske deg?

Les mer..

Klarsynte medium: En reise gjennom historie og opprinnelse

Klarsynte medium har fascinert menneskeheten i århundrer. Klarsynte medium er mennesker som hevder å ha evnen til å kommunisere med ånder fra den andre siden, og de formidler beskjeder, veiledning eller innsikt til de levende. Gjennom historien har klarsynte medium hatt en innflytelse på mange kulturer og samfunn, og deres opprinnelse kan spores tilbake til antikken. Her vil vi dykke ned i historien og opprinnelsen til klarsynte medium og utforske hvordan de har utviklet seg over tid.

Les mer..

Dyretolkerens magiske verden: Kommunikasjon med dyr

Er det mulig å kommunisere med dyr? Hvis ja, hvordan kan dette gjøres? Disse spørsmålene har kanskje streifet tankene dine når du har observert ditt eget kjæledyr eller et dyreliv i naturen. Dyretolkere hevder at de kan kommunisere med dyr, og i dette innlegget vil vi utforske hvordan dette fungerer og hvilke metoder som brukes for å oppnå en forbindelse mellom mennesker og dyr.

Les mer..

Merkur retrograd: En tid for refleksjon i kjærlighetsforhold

Det er ikke at kjærligheten tar slu*tt, men at vi blir lei av å krangle om de samme tingene som er årsaken til de fleste brudd. Merkur retrograd kan hjelpe deg til å rette opp kursen før det er for sent.

Les mer..

Hva kan du forvente deg når Venus er i retrograd

Vi ønsker alle kjærlighet og det er kanskje en av tingene som opptar livene våre mest. Hvordan få til et levedyktig, harmonisk og bærekraftig forhold over tid. Selv om man er ment for hverandre og man legger godviljen til, kan det likevel oppstå misforståelser og feilskjær i nære relasjoner. Når Venus går retrograd har vi muligheten til å rette opp gamle feil, kutte det som ikke fungerer, justere kursen og finne en ny balanse.

Les mer..
Magic Magasin - Aktuelt (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kareem Mueller DO

Last Updated:

Views: 5542

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kareem Mueller DO

Birthday: 1997-01-04

Address: Apt. 156 12935 Runolfsdottir Mission, Greenfort, MN 74384-6749

Phone: +16704982844747

Job: Corporate Administration Planner

Hobby: Mountain biking, Jewelry making, Stone skipping, Lacemaking, Knife making, Scrapbooking, Letterboxing

Introduction: My name is Kareem Mueller DO, I am a vivacious, super, thoughtful, excited, handsome, beautiful, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.